Mini-Találkozók - egy és kettő

 Nem várunk holnapig, vagyis tavaszig!

ELSŐ FEJEZET

Amíg csak lehet, megvalósítható projekteket találunk ki. Így történt, hogy kipattant fejünkből a Mini- Színjátszó Találkozó gondolata.
Az előre meghatározott témák köré a foglalkozásokon építünk jeleneteket. A végső formát a szereplők alakítják ki a mi irányításunkkal.

Az eddigi Mini-Színjátszó Találkozók állandó alaptémája a Színház volt. Ehhez kapcsolódott a többi, s a jövőben is ez lesz a menetrend.

Igazából olyan tökéletesen mentek a próbák, hogy észre sem vettük és máris eljött a várva várt nap.



Mindhárom társulat bemutatta produkcióját, s minden úgy ment, mint a nagy találkozásokkor. Volt zsűri, oklevelek, s minikoncert, de szigorúan este nyolcig. Nagy volt a siker! 

Aztán az "afterpartin" folytatódott a vidámság. 

Csak egy kis személyes. Nem titok, hogy van egy kedvenc tanítványom, aki már elindult a felnőtt pályán. Hiszem, hogy Ő erre született, mert mindene adott ahhoz, hogy elérje színésznői álmait.

Szőke Laura óvodás kora óta arra készül, hogy színésznő legyen. Mindent megtettem, hogy ez így legyen. Jelenleg Budapesten a Turay Ida Színház művésznője, aki estéről estére varázsolja el a nézőket. De hívó szóra hazatér és segíti azokat, akik a nyomába szegődnek. 

MÁSODIK FEJEZET

Az első Mini-Színjátszó Találkozó sikerén felbuzdulva belevágtunk a másodikba is. Senki sem bánta, SŐT! 
Ám előtte megünnepeltünk néhány szülinapot, az 56-os eseményeket és nem maradt ki a halloween sem.


A második Mini-Színjátszó Tábornak ismét három témája lett, ismét izgalmas jelenetekkel. Itt-ott beugrás, mert a karanténosdi bezavart, de meg nem állította a csapatokat. 

Remekül vették az akadályokat. November végére újra felkészülve állhattak színpadra, s ismét bizonyították, milyen szuperek.



Még a teremben visszhangzottak az esti koncert utolsó dallamai, mi már a harmadik mini találkozó témáin törtük a fejünket.