Tábor 2023


A színjátszó táborok azért olyan kedveltek, mert ebben a kétszer egy hétben nagyon intenzív módon kapnak feladatokat.

Ilyenkor szinte sistereg a művelődési ház levegője. Ebben az időszakban a színpadon jelenetek próbái, a stúdióban filmfelvételek zajlanak. Mindenki izgatott és élvezi ezt a sűrű színjátszást. Pénteken bemutatók.  

Csupán az ebédszünet szakítja meg a munkát. Ide kívánkozik egy megjegyzés: Korábban az étkezést a közeli általános iskola menzáján oldottuk meg, de az évek alatt az Eatrend színvonala oly mélyre süllyedt, hogy mosléknak is pocsék lett. A gyerekek -szinte minden alkalommal- kóstolás nélkül vitték vissza. Ráadásul az ár/érték arány is erősen megváltozott. Így egyértelművé vált, hogy váltanunk kell. 


Egy viszonylag közeli kulináris helyet, a Havanna éttermet választottuk, s nem bántuk meg. Az étel finom volt, bőséges, a kiszolgálás pazar. A gyerekek megették az ételt! Így a teljesítményük is pozitívan változott. 

Az első héten az utazás volt a téma. A filmmel együtt másfél órás műsort sikerült összehozni. Hihetetlenül élvezte mindenki.


A második hét egyfajta mazsolázás volt az elmúlt 21 tábor anyagaiból. Pénteken kiváló jeleneteket és egy izgalmas filmet láthatott a közönség.



Összefoglalva: A táborozók és a szülők egyértelműen pozitív élményként élték meg ezt a két hetet. Véleményük szerint kivételesen szerencsésnek mondhatják magukat, hogy részesei lehettek ennek tábornak. Jól estek szavaik.